Korona Integrált Szociális Intézmény Komárom – Esztergom Vármegye

Kedves Érdeklődő!

Köszöntöm Önt a Korona Integrált Szociális Intézmény Komárom – Esztergom Vármegye lakói, valamint dolgozói nevében.

Ha azért böngészi oldalunkat, mert valamilyen formában érintett a témában, akkor igyekszünk olyan információkkal szolgálni, mely elősegíti Önt abban, hogy tájékozódjon az intézményben történő elhelyezési lehetőségekről, a bekerülés feltételeiről, az otthon által nyújtott szolgáltatásokról, az érvényben lévő házirendről és minden olyan dologról, ami az ellátás feltérképezését segíti.

Ha Ön nem érintett semmilyen formában, akkor is érdemes bepillantania a pszichiátriai ellátottak világába, hogy betekintést nyerjen az intézményben folyó tevékenységekbe, a szervezett programokba, az ellátottak mindennapjaiba. Ezáltal lehetősége nyílik közelebb kerülnie egy olyan társadalmi réteghez, akiket fennálló pszichiátriai betegségük végett a család, a környezetük és a társadalom egyéb ellátórendszere nem tud felvállalni, illetve problémáikat nem tudja kezelni.

A Korona Integrált Szociális Intézmény Komárom – Esztergom Vármegye ellátási területe Komárom-Esztergom Vármegye.
Feladatunk, hogy ellátási területünkön biztosítsuk azon krónikus pszichiátriai betegek teljes körű ellátását, akik az ellátás igénybevételének időpontjában nem veszélyeztető állapotúak, akut gyógyintézeti kezelést nem igényelnek, valamint egészségi állapotuk, szociális helyzetük miatt önmaguk ellátására segítséggel sem képesek.

Célunk között szerepel többek között, hogy az intézményünkben elhelyezett ellátottak minél magasabb szintű ellátása mellett javítsuk önellátásuk mértékét, fejlesszük, vagy legalább szinten tartsuk meglévő képességeiket, erősítsük családi és közösségi kapcsolataikat, a lehetőségekhez mérten javítsuk életminőségüket, családias légkört alakítsunk ki számukra.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.